Sökmotorutbildning

– lär dig sökmotoroptimering

Idag vet alla hur värdefullt det är att rankas högt på viktiga sökord på Google. Att lära sig hur man tar sig dit borde därför ha hög prioritet. Sökmotoroptimering som det kallas är egentligen ganska lätt, när man väl kan det. I Asplands sökmotorutbildning lär du dig allt du behöver veta för att optimera din webbsajt.

Varför ska jag göra det själv?

Om ni har webbkompetens inom företaget så finns det många fördelar med att själva optimera sina webbsidor:

  1. Ni vet själva hur era webbsidor är uppbyggda, därför är ni också bäst lämpade att göra de förändringar som krävs.
  2. Ni är experter på er bransch och således är det ni som bör optimera texter och innehåll, när ni väl vet vad man ska tänka på.
  3. Genom att själva optimera era webbsidor så blir förändringarna bestående och ni har full koll på vad som händer på sidorna.
  4. Det är betydligt kostnadseffektivare än att låta externa konsulter göra jobbet.

Hur går det till?

Först gör vi en sökmotoranalys av er webbsajt och dess nuvarande positioner på Google*. Därefter träffas vi för ett utbilningspass där ni bör ha med både de webbansvariga och representanter från marknadsavdeldningen.

Under utbildningen går vi igenom olika sökmotoroptimeringskoncept steg för steg. Dessa koncept applicerar vi sedan på er webbsajt och kommer med förslag på förbättringsåtgärder.

Efter avslutad utbildning finns tillhanda för vidare konsultation om ni så skulle önska. Ofta kan det vara bra att ta ett uppföljningsmöte efter att ni jobbat med optimeringen i några månader för att utvärdera hur det har gått och besvara frågor som har uppstått på vägen.

*= Utbildningen fokuserar på Google då det är den dominerande sökmotorn i Sverige och stora delar av världen. Det mesta är dock tillämpbart på alla sökmotorer.

Pris och beställning

Kontakta Aspland så pratar vi igenom era behov och återkommer med en offert. Ta gärna den initiala kontakten per mail då vi inte alltid finns tillgängliga på telefon.

Läs mer om sökomotoroptimering.

Aspland webboptimering
Startsidan Kontakt Om Aspland                        
Aspland webboptimering